Colnago G4-X

Cambiago, 1. mája 2024 - Colnago s potešením predstavuje G4-X, svoje nové závodné gravel kolo. Dokonale vyvážené, navrhnuté tak, aby vám pomohlo zo seba dostať to najlepšie na akomkoľvek povrchu.

Prírodné prostredie vo všetkých svojich formách, v každom stupni divokosti je priestorom pre gravel kolo. Preto sú farebnosti G4-X inšpirované prírodou.

Colnago-G4-X_Viale-62-scaled

G4-X je nové Colnago určené pre závody na šotoline. Tento model má nahradiť model G3-X a využiť to najlepšie, čo sa značka so sídlom v Cambiagu naučila počas svojich dôležitých a legendárnych skúseností vo WorldTour aj v terénnych súťažiach, ako je cyklokros.

Sú to najmä kolesá Colnago V4Rs používané tímami UAE Team Emirates a UAE Team ADQ, ktoré inšpirujú geometriu tohto nového závodného gravel kola. Preto nie je divu, že sa jedná o bicykel určený na výkonnú jazdu v teréne.

G4-X: Dokonalá rovnováha živlov
Je príliš ľahké pokúsiť sa popísať koleso iba jedným konkrétnym číslom: najaerodynamickejšie, najtuhšie, najľahšie... Napriek tomu to nakoniec nikdy nie je len jedno číslo, ktoré robí zážitok z jazdy.

Zážitok z jazdy je výsledkom dokonalej rovnováhy mnohých faktorov, a práve na túto rovnováhu sme sa zamerali pri navrhovaní nášho rýchleho gravel kolesa.
G4-X je výsledkom optimalizácie všetkých faktorov, ktoré sú dôležité, keď musíte súťažiť alebo ísť tvrdo na poľných cestách:

• Obratnosť

• Ľahkosť

• Jazdné vlastnosti z kopca

• Stabilita

• Odozva rámu

• A rovnako ako na všetkých kolesách Colnago je jazda úžasným zážitkom.

 

V tom spočíva jedinečná povaha Colnaga: okamžitý pocit pohodlia a ľahkosti na bicykli, a to aj v drsných podmienkach.